Lajmi që bëri më shumë bujë gjatë kësaj fundjave, ka qenë ai i publikimit të një deklarate personale, që i...
Demokratët e Qarkut të Beratit do të votojnë të hënën për kandidatët e propozuar nga anëtarësia, të cilët kanë kaluar...
Kryeministri Edi Rama ka publikuar në Facebook-un e tij pamjet fantastike nga Qendra e Re Turistike e Valbonës. Këto pamje...
Gjatë emisionit Pa Protokoll në Report Tv ka pasur debat mes të ftuarve ku gazetari Mentor Kikia ka shprehur kritika...
Lefter Maliqi ka folur për herë të parë për siglën e partisë me të cilën do të garojë në zgjedhjet...
Kryeministri Edi Rama iu përgjigj deklaratave të Sali Berishës, i cili më herët kishte thënë se Rama hoqi dorë nga...
Ministri i Bujqësisë, Blendi Çuçi i është përgjigjur Ilir Metës i cili deklaroi më herët se prej 2017 bujqësia dhe...
Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar ditën e sotme një takim me strukturat e partisë në Vlorën dhe drejtuesit e institucioneve,...
Nuk e kishim menduar që në vjeshtën e vitit 2020 do të na ktheheshin në partinë më të madhe opozitare...
Flamur Noka i ftuar në emisionin ‘’Kjo Javë’’ të Nisida Tufës në News24 ka folur për lëvizjen më të fundit...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved