Është zëri më i qartë, më i plotë, më i besueshëm dhe më me ndikim brenda rradhëve të demokratëve, për...
Teksa zërat për ndryshime në qeveri po shtohen nga dita në ditë, marrëdhëniet mes ministrave dhe deputetëve janë ftohur ndjeshëm....
Kreu i Grupit Parlamentar të PS-së, Taulant Balla shprehet se opozita vazhdon të jetë kundër vendimit historik dhe pa kthim...
Ambasadorja amerikane ka zhvilluar një vizitë dy-ditore në Shkodër. Mbrëmjen e parë të qëndrimit në kryeqendrën e veriut, Yuri Kim...
Ministri i Mbrojtjes i Turqisë Hulusi Akar iu drejtua me një mesazh të fortë Greqisë duke e paralajmëruar që të...
Ish-drejtori i Parkut Arkeologjik të Butrintit, studiuesi Auron Tare shprehet kundër dhënies së kësaj trashëgimie arkeologjike me koncesion për menaxhim...
Kryetari i Grupit Parlamentar të Parlamentar të PS, Taulant Balla deklaron se qesharakët e SHQUP-it vazhdojnë të jenë kundër vendimit...
Kryeministri Rama, në cilësinë e kryetarit të radhës së OSBE-së, zhvilloi një bisedë telefonike me presidentin e Ukrainës Volodimir Zelensky....
Ministrja e Jashtme e Suedisë, Ann Linde me anë të një postimi në Twitter, ka thënë se ka zhvilluar një...
Vëllai i kryeministrit Edi Rama, Olsi, që prej më shumë se dy vitesh është drejtor sportiv i Partizanit, ka dhënë...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved