Partia Demokratike i është kundërvënë kryetari të Bindjes Demokratike Astrit Patozit, pas deklaratës se deputetit Lefter Koka dhe Andi Përmetit,...
Arben Malaj ka reaguar pas lajmit se vëllai i tij i kishte kërkuar leje ndërtimi kryebashkiakut të Tiranës, Erion Veliaj....
D.huna e ushtruar nga elementë të opozitës gjatë protestave të kësaj të fundit në Tiranë dhe k.ërcënimi i ambasadorit të...
Deputeti Myslim Murrizi i ftuar në studion e emisionit “Provokacija” nga Mustafa Nano ka sqaruar një debat që ka pasur...
Kryeministri Edi Rama dhe maxhoranca është e vendosur për të bërë zgjedhje më 30 qershor. Në një takim me kandidatët...
Përfaqësues të minoritetit etnik grek, mes të cilëve kryetari i Partisë Bashkimi për të Drejtat e Njeriut, Vangjel Dule dhe...
Kryeministri Edi Rama tha se 30 qershori do të shënojë një etapë të re të procesit demokratik në Shqipëri dhe...
“Nuk e mundim dot me zgjedhje, ndaj Rama ik. o burra të shpëtojëm vatanin, se kemi me vete edhe filxhanin....
Ish- presidenti Bamir Topi i ka kthyer përgjigje ish-presidentit Bujar Nishani. Nga studio e Repolitix, Topi është shprehur se ka...
Nga fjalimi i Ilir Metës, ende kryetar i LSI: "Unë i njoh mirë demokratët, kam luftuar ashpër me ata dhe...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved