Megjithëse me distancë të largët Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë partner tregtar i rëndësishëm i vendit tonë. Vitin e...
Është publikuar VKM për mbylljen e TikTok në Shqipëri, ku në vendim bëhet me dije se mbyllja e TikTok do...
Juristi kreshnik Spahiu doli sot në emisionin “Frontline” pas intervistës së realizuar me Inteligjencë Artificiale me kryebashkiakun Erion Veliaj nga...
ntervista e plotë e Kryebashkiakut të Tiranës, Erion Veliaj dhënë për Report Tv nga qelia. NIV kompania e parë AI...
Udhëheqësit e BE-së do të mblidhen sot në Bruksel në një samit të posaçëm për mbrojtjen, pasi presidenti i Francës...
Kryebashkiaku Veliaj tha nga qelia se prokurori i SPAK-ut Olsi Dado është në konflikt interesi me të pasi e gjithë...
Sali Berisha ka zgjedhur një ndër konsulentët më të shtrenjtë në botë, për zgjedhjet e 11 majit. Por me sa...
Aktivisti shqiptaro-amerikan Gary Kokalari në një intervistë për emisionin “Studio Live” në Report TV flet mbi ardhjen e Chris LaCivita...
Sot unë jam këtu, nesër nuk jam. Dikush tjetër vjen dhe thotë ta përmbysim reformën në drejtësi. Ta mbyllim t'i...
Di të them një gjë, për herë të parë qysh se kemi hyrë në procesin e materializimit të ëndrrës së...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved