Redaksionale Deklarata e Këshillit të Lartë të Prokurorisë (KLP) është një përpjekje e hapur për të intimiduar opinionin publik, median...
Analisti Ilir Demalia i ftuar në emisionin Shqip nga Dritan Hila në DritareTv foli për takimin e Sali Berishës me...
Kryeministri Edi Rama njoftoi se Rruga e Arbrit nuk do të jetë me pagesë, për aq kohë sa ai do...
Klevis Balliu është një nga drejtuesit e Partisë Demokratike prej disa kohësh. Dhe, nëse në 11 maj ndodh ndonjë mrekulli...
Sali Berisha ka dhënë një intervistë për gazetën greke “Manifesto”. Mes të tjerave, aty flet dhe për Fredi Belerin. “Është...
Gjatë komunikimit të tij me qytetarët përmes rubrikës “Sy më sy” në rrjetin social Facebook, Kryeministri Edi Rama ka komentuar...
Unë jam këtu që të vendos atë Albania tek tryeza e Këshillit Europain. Jam këtu për të marrë hak për...
Kryeministri Edi Rama i është përgjigjur pyetjeve të tjera të ndjekësve që kanë të bëjnë me gjendjen ekonomike, korrupsionin, integrimin...
Kryeministri Edi Rama në një bashkëbisedim me komentuesit në rrjetet sociale u ndal edhe te lufta kundër korrupsionit. Rama shigjetoi...
Kryeministri iu përgjigj pyetjeve në 'Sy m'sy' të ndjekësve online, që lidhen me patronazhistët apo ‘fyerjeve’ me fjalët kënetë ndaj...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved