Ndërsa SPAK ka paralajmëruar ngritjen e strukturave të posaçme për hetimin e krimeve zgjedhore, kryeministri Edi Rama ka reaguar duke...
Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar sërish sot një bashkëbisedim me komentuesit në rrjetet sociale ku tha se kanë marrë dy...
Rama: Në pension unë do dal kur të shkoj në botën tjetër, sepse është një punë që unë e kam...
"Ka gjëra negative, por edhe gjëra pozitive. Kur shkatërrohet jeta e një njeriu për budallallëk profesional është e tepruar. Nuk...
Rrezikun që SPAK të shkojë në “vetëkënaqje” dhe të abuzojë me pushtetin e pavarësinë që i është dhënë, njësoj si...
Delina Fico ka bërë një reagim pas akuzave të Sali Berishës për shpërdorim të fondeve të USAID. Reagimi i saj...
Publikimi i fotove nga seanca gjyqësore e kryebashkiakut të Tiranës, Erion Veliaj, është një tjetër skandal që ngre pikëpyetje të...
Një debat me tone të larta shpërtheu në studion e News24 mes gazetarit Anri Bala dhe deputetit të Partisë Demokratike,...
Analisti Ilir Demalia, i ftuar në ‘360 gradë’ diskutoi zhvillimet e fundit në sferën politike në Shqipëri. Sipas Demaliajt, SPAK...
Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj ka reaguar sërish nga paraburgimi në Durrës, ku ndodhet prej datës 10 shkurt pas hetimit...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved