Gjykata e Posaçme ka shpallur të pafajshëm kryebashkiakun e Devollit, Eduard Duron për akuzën "Shpërdorim detyre". Të pafajshëm janë shpallur...
Drejtuesi i fushatës elektorale të presidentit amerikan Donald Trump, do jetë këshilltar i fushatës së Partisë Demokratike në Shqipëri. Christopher...
Ndryshe nga protestat e tjera, të shtunën Sali Berisha nuk e quajti si zakonisht, “më të madhen në histori”, pavarësisht...
Zv.drejtore e Radio Televizionit Shqiptar (Letra është personale) Zonja Polo, Statuti i RTSH-së, ndër të tjera, në Nenin 10, Pika...
Pas zgjedhjes së Gjin Gjonit si kryetar i PD Lezhë dhe pjesëmarrjesë së tij në garën e Primareve, një tjetër...
Nga Ylli Manjani Që në fillim dua të përsëris atë që kam thënë përherë se të dhënat e përftuara nga...
Presidenti Donald Trump në vazhdën e hakmarrjes i ka hequr të drejtën për të pasur akses në informacionet e klasifikuara...
Nga Adrian Stefi Fjala e deputetit të PD z. Oerd Bylykbashi në debatin parlamentar të disa ditëve më parë mbi...
Fatmir Mediu, në fjalimin e tij nga protesta e PD, hodhi akuza ndaj qeverisë se e ka zhytur vendin në...
Protesta "historike" që kishte premtuar Sali Berisha, nuk zgjati as një orë para kryeministrisë drejt së cilës veç disa kapsollave...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved