Nëse duam të bëjmë një tranzicion real dhe të qëndrueshëm energjetik, duhet të sigurohemi që ai të arrihet me infrastrukturë...
Nga Kreshnik Spahiu Ishte dimër dhe në mbrëmje isha i ftuar për një darkë nga një grup i madh bashkatdhetarësh....
Në gjunjë dhe me foulard (një shall mëndafshi i lehtë i endur thjeshtë ose i dredhur i zbukuruar zakonisht me...
I pyetur nga gazetari Agim Baçi se cili është qëndrimi i tij ndaj SPAK si nënkryetar i PD, duke qenë...
Blendi Fevziu ka qenë i ftuar në emisionin "Të Paekspozuarit" në MCN TV, ku ka debatuar me Ylli Rakipin për...
Një qytetar ka denoncuar një incident të rëndë në pikën doganore të Kapshticës. Shefi i stacionit të policisë kufitare në...
Sali Berisha, është shprehur se PD do i fitojë thellë zgjedhjet e 11 majit. Komentet Berisha i bëri gjatë fjalës...
Seanca paraprake e 20 Janarit ndaj Sali Berishës, që akuzohet nga SPAK prej më shumë se një viti për aferën...
Gazetari Anri Bala pyeti në Studio Live Edvin Kullurin e 'Djathtas 1912' nëse do të bashkohet me PD-në në koalicion...
TIRANA- REAGIMI: Jam njohur sot nga mediat ku përmendet emri im. Dua të theksoj se: Distancohem nga çdo akuzë e...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved