Partia Demokratike po ndjek me interes shifrat e emigrantëve që kanë nisur regjistrimin në KQZ për të votuar për herë...
Kryeministri Edi Rama në rubrikën e tij më të re “Sy më sy” i është përgjigjur një komentuesi në lidhje...
Bajram Yzeiraj ish-drejtues i Policisë tregon praktikën që është ndjekur më 21 janar 2011, kur u vranë nga Garda 4...
Dy mbështetës të njohur të presidentit të zgjedhur amerikan Donald Trump, gazetari konservator Tucker Carlson dhe regjisori Oliver Stone, janë...
Më 20 qershor 2024, Ilir Meta ka njoftuar zyrtarisht divorcin nga Monika Kryemadhi, bashkëshorten e tij si dhe partneren politike...
Blendi Fevziu ka qenë i ftuar në emisionin “Të Paekspozuarit” në MCN TV, ku foli për polemikën e ashpër me...
Dosja ‘Xibraku’ është rikthyer sërish në fokus dhe nga hetimet e fundit u vërtetua që Olsi Rama, vëllai i kryeministrit...
ka ndarë pikëpamjet e tij në ‘5 Pyetjet nga Babaramo’, mbi situatën politike në Kosovë dhe rolin e Albin Kurtit...
Kryeministri Edi Rama është nisur sot drejt Italisë, ku do të marrë pjesë në eventin që zhvillohet për garën sportive...
Elon Musk hap një front të ri sulmesh edhe me Kanadanë, duke iu përgjigjur agresivisht deklaratës së Justin Trudeau, i...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved