A mund të arrestohet kryeministri izraelit, Benjamin Netanyahu në Gjermani pas urdhër arrestit ndërkombëtar të GJNP? Qeveria federale në verifikim....
Secili do të përgjigjet për gjithçka ka bërë dhe gjithçka është, duke filluar nga gjyqtarët kushtetues deri tek gjyqtari dhe...
Sali Berisha, non grata nga SHBA dhe Britania dhe aktualisht në arrest shtëpie me akuzën për korrupsion, ka bërë të...
Pinjolli i fundit i bllokut i vetmi që ka mbijetuar si pelivan nëpër media si gazetar i vetëbërë pa mbaruar...
Partia Popullore Europaine ëshëtë mbledhur në Maltë, ku po diskutohen zhvillimet e fundit politike. Në këtë formacion është pjesë edhe...
Mesazhet e dhëna sot në protestën për vrasjen e Martin Canit, 14-vjeçari që humbi jetën vetëm pak ditë më parë...
Ambasadorja amerikane në Shkup, Angela Ageler, paralajmëroi më 21 nëntor për zgjerimin e “listës së zezë” edhe me persona të...
Me debate po zhvillohet mbledhja në Këshillin për Mandatin, Imunitetin dhe Rregulloren, ku po diskutohet mandati i deputetit të PS,...
Kreshnik Spahiu u shpreh se Ilir Meta sa vjen e po rëndon pozitën e tij dhe të familjes. Më tej...
Kreshnik Spahiu deklaroi në Report TV akuzat e Berishës ndaj Yuri Kim. Spahiu thotë se Berisha ka informacione se ajo...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved