Në një situatë të pazakontë në Kuvend, opozita vendosi flamurin serb gjatë seancës plenare, gjë që shkaktoi reagimin e ministrit...
Teksa kombet në të gjithë Afrikën përballen me ndikimet shkatërruese të ekstremizmit dhe radikalizmit, një zhvillim premtues në Shqipëri ofron...
Kjo është një përgjigje për kryetaren e Komisionit Hetimor të Koncesioneve të Shëndetësisë, që aq shumë të pavërteta ka thënë...
Institucionet ligjzbatuese në gjurmët e të motrës Mimoza Vokshi dhe mbesës për pastrim parash nëpërmjet kompanisë së Mimozës "Deco 2000"....
Kreu i qeverisë, Edi Rama u ka bërë thirrje emigrantëve që të kthehen në vendin e tyre, theksa theksoi se...
Mesazhi që jep Peshkëpia për çlirimin e Tiranës është një horror i vërtetë. Ai shkruan se 17 nëntori nuk ishte...
Duket se vala e polarizimit politik që po përfshin botën, po rikthehet edhe më keq në Shqipëri, ku polarizimi ka...
Nga Edvin Kulluri Te dashur miq! Ne videon qe po postoj do te shihni nje fare Almer Toska qe ne...
Arta Dade foli për arrestimin e ish-presidentit Ilir Meta. “Kur e kam parë videon e arrestimit të Ilir Metës më...
Avokati Idajet Beqiri ka komentuar punën e SPAK dhe dosjet e politikanëve. Në emisionin ‘Studio Live’, avokati Beqiri thotë se...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved