Deputeti i Partisë Demokratike, Saimir Korreshi, dha detaje mbi protestën e opozitës të datës 7 tetor. “Jam i bindur që...
Opozita ka paralajmëruar se ditën e hënën, më 7 tetor, do të zhvillojë një protestë kombëtare që do të ketë...
Deputeti Gazment Bardhi thotë se nuk kishte në shënjestër kryetaren e Kuvendit Elisa Spiropali, kur qëlloi me një këmbë karrigeje...
Të hënën, më 7 tetor, opozita ka paralajmëruar protestë kombëtare. Teksa pak gjëra dihen për mënyrën e organizimit, deputeti demokrat...
Belind Këlliçi ka bërë disa foto me Donald Trump, në një korridor ku duket se janë takuar kalimthi. Ironia në...
Fatos Lubonja thotë se Shqipëria po shkon drejt tiranisë së maxhorancës. I ftuar në emisionin “Open” në News 24, Lubonja...
Në mbledhjen e sotme të Këshillit të Minsitrave është emëruar drejtori i Përgjithshëm i Tatimeve të Shqipërisë. Në këtë pozicion...
Deputetët e përjashtuar të PD, së bashku me kolegët e tyre, bllokuan këtë të enjte hyrjet e parlamentit, duke penguar...
Opozita edhe sot ka vazhduar aksionin e saj për të mos lejuar zhvillimin normal të punimeve të Kuvendit, si shenjë...
Ashtu si në seancën e të hënës, edhe sot deputetët e Partisë Demokratike nuk po lejojnë zhvillimin normal të punimeve...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved