Në videokonferencën e kësaj të premteje, Sali Berisha u pyet nga gazetarët nëse 7 tetori ka ngjashmëri edhe me 21...
Aktivistja Evi Kokalari është e shokuar nga thirrjet e Sali Berishës, për mosbindje civile në protestën e 7 tetorit. “I...
Protesta e 7 tetorit mund të zgjasë më shumë sesa një ditë dhe mund të jetë më shumë sesa një...
Martin Henze, një personazh qesharak dhe mashtrues, që mediat e Berishës e paraqesin prej vitesh si këshilltar të Angela Merkel,...
Sali Berisha ka sulmuar ashpër nga maja e ballkonit, gazetarët dhe analistët. Sipas tij, ata janë shërbëtorë të Edi Ramës....
Pas vendimit të Gjykatës së Lartë, i cili detyron SPAK të hetojë vrasjet e 21 Janarit, Prokuroria e Posaçme e...
Deputeti i Partisë Demokratike, Saimir Korreshi, dha detaje mbi protestën e opozitës të datës 7 tetor. “Jam i bindur që...
Opozita ka paralajmëruar se ditën e hënën, më 7 tetor, do të zhvillojë një protestë kombëtare që do të ketë...
Deputeti Gazment Bardhi thotë se nuk kishte në shënjestër kryetaren e Kuvendit Elisa Spiropali, kur qëlloi me një këmbë karrigeje...
Të hënën, më 7 tetor, opozita ka paralajmëruar protestë kombëtare. Teksa pak gjëra dihen për mënyrën e organizimit, deputeti demokrat...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved