Sulmet e Athinës dhe qëndrimet për Fredi Belerin duket se nuk mbështeten nga të gjithë grekët. Reagimi më i ashpër...
Një lajm i mirë vjen nga familja Mulleti. Më 28 gusht, ditën kur mbushen 56 vjet nga vdekja e tij,...
Kryeministri shqiptar Edi Rama ka reaguar në lidhje me një artikull të publikuar nga media greke ‘Kathemerini’ për çështjen Beleri,...
Nga Kostis Papaioannou Nikos Xydakis tha atë që të gjithë dinë për Freddie Belerin dhe rolin e tij por nuk...
Ish zv/ministrja e Financave Irena Beqiraj ka analizuar treguesit financiarë të dy ofertave që garuan për koncesionin e sterilizimit, asaj...
Drejtuesi i Nisma Thurrje ka bërë përgjegjës kreun e Drejtorisë së Patentave, Blendi Gonxhja, për ngjarjen e një ditë më...
Fredi Beleri ka një të shkuar të errët”. Kështu është shprehur shkrimtari grek, Dimitras Danikas me anë të një shkrimi...
Presidenti i Kroacisë, Zoran Milanoviç, e ka kritikuar ashpër gjithë presionin e Greqisë së fundmi ndaj Shqipërisë, sa i takon...
Vizita e kryeministres italiane Giorgia Meloni në Shqipëri dhe veprimi i saj duke paguar faturën e 4 turistëve që u...
Avokati i njohur Idajet Beqiri ka zbardhur për herë të parë pagesat marramendëse mes biznesmenit Agim Zeqo dhe familjes “Berisha”....
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved