Në disa media u rilakua këto ditë emri i Shkëlzen Berishës, të birit të një prej figurave më me peshë...
“Ç'është ky deputet grek që vjen këtu, takon një shitblerës votash në Himarë, një farë Beleri, Beleri, a thua se...
Tani më duhet të bëj edhe një autokritikë tjetër të thelluar për kolegët gazetarë, mbështetës të Berishës dhe opozitarë të...
“Përçarës i shqiptarëve në rajon”. Ky është epiteti që ka marrë kryeministri Albin Kurti pas vizitës së djeshme në Maqedoninë...
uristi Romeo Kara ka komentuar zhvillimet e fundit në politikën shqiptare. Në një prononcim për gazetën "SOT", avokati ka paralajmëruar...
Nga Edi Rama Gati një vit më parë u organizua një konkurs ndërkombëtar, ku një juri ndërkombëtare që në shumicë...
Në shtatë vjet që kanë përkuar edhe me kryerjen e Reformës në Drejtësi, duket se dhe reforma nuk ka dhënë...
Kaq shumë është folur për "Konkurset" e famshme per vende pune ne administrate, por asqë janë bërë ndonjëherë, ishte thjeshtë...
Në redaksinë e JOQ Albania ka mbërritur një video denoncim për Altin Dumanin por jo vetëm. Ëngjëll Luka, një qytetar...
Nga Mero Baze Janë tre vila ngjitur në Rolling Hills, lagjia e të pasurve të Tiranës. Vila 99 është e...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved