Çudia më e madhe, tre ditë zgjat në Shqipëri. Të katërtën pastaj, nuk merret më njeri me të dhe jeta...
Kerkesa e Kosoves per ekstradim te Nojzit ma shume po duket kerkese politike, se sa kerkese per me e kenaqe...
Kryeministri Edi Rama ka paralajmëruar se së shpejti do të jetë gati tuneli i Murrizit në Rrugën e Arbrit. Përmes...
Ilir Meta duket se është në kërkim të Zotit, në këtë periudhë të vështirë të jetës së tij. “Drejt majës...
Viti 2024 ka nisur me një ngadalësim të transaksioneve në tregun e pronave. Nga janari deri në mars, shit-blerjet kapën...
Në opozitë tashmë janë pajtuar me idenë se përballë Edi Ramës nuk fitojnë dot më. Dhe meqë nuk e mundin...
Ish-deputeti me kobure, Gent Strazimiri, ka publikuar kartën e identitetit të një qytetari, që sipas tij ka ndërruar të dhënat...
Zjarrvënia e qëllimshme është vepër penale që dënohet nga 5 deri në 20 vite burg në Shqipëri. Por ndonëse çdo...
Ilir Meta pothuajse është degradur mendërisht me veprimet që bënë lartë e poshtë si pacient psikiatrie. Video të publikuar në...
Nga Liljana Saliaj Qarqet nacionaliste dhe e djathta ekstreme këtu ne Greqi duket se nuk mund të honepsin fitoren e...