Nga Lajla Përnaska Të dashura vajza shqiptare! Është e vështirë të futesh “në lëkurën tuaj”, veçanërisht për brezat tanë që...
"Lehsi pa kolibe" Fatos Lubonja, në një lidhje në News 24 komentoi zgjedhjet në Himarë. Lubonja tha se zgjedhjet në...
Ilir Meta ka lene per nje cast vallet, kenget dhe shetitjet ne mal. Ka veshur kemishen serioze, gjithmone ngjyre Celltiku...
Ambasadori i Turqisë në Shqipëri, Tayyar Kagan Atay ka dhënë një deklaratë pë mediat nga qyteti i Korçës, ku ka...
Juristi Kreshnik Spahiu komentoi protestën e djeshme të opozitës e cila mbahet çdo javë para dyerve të bashkisë së Tiranës,...
Ilir Meta, ka zhvilluar dje një takim me strukturat në Tropojë, duke folur për keqqeverisjen dhe premtuar subvencione deri në...
Nga Ardit Bido I dashur Flamur, Ky gusht, fatmirësisht, më ka gjetur mirë nga ana shëndetësore, por rastësisht e nisa...
Belind Këlliçi tha se dy zhvillime tronditëse të kohëve të fundit kanë nxjerrë zbuluar SPAK-un si organizatë partnere e PS-së....
Çudia më e madhe, tre ditë zgjat në Shqipëri. Të katërtën pastaj, nuk merret më njeri me të dhe jeta...
Kerkesa e Kosoves per ekstradim te Nojzit ma shume po duket kerkese politike, se sa kerkese per me e kenaqe...